U trendu

Bizarna smrt poznatog sportiste: Poginuo nakon pada sa merdevina (foto)

Odalis Perez, 44-godišnja bejzbol zvezda, poginuo je u krajnje bizarnoj nesreći koja se dogodila u njegovom domu u Dominikanskoj Republici.

Perez je bio jedan od najboljih bacača u američkoj MLB ligi, a rođeni Dominikanac je put ka bejzbol zvezdama krčio u dresu Atlanta Brejvsa i Los Anđeles Dodžersa, dok je nastupao i za Kanzas Siti Rojalse i Vašington Nešnalse.

Najbolju sezonu odigrao je 2002. godine, kada je uspeo da dođe do mesta na Ol-star utakmici, a posebno je ostao upamćen po neverovatnoj utakmici kada je praktično sam savladao Arizona Dajamondbekse 28. avgusta te godine.

Tada je prvo tokom osam ininga (bejzbol je podeljen na devet ininga) toliko dobro bacao loptu da nijedan igrač tima iz Arizone nije uspeo da je pogodi, da bi u petom iningu, u momentu kada su dvojica njegovih saigrača već bili „izbačeni“, postigao „houm ran“ i doneo svom timu pobedu od 1:0, piše Nova.rs.

Ipak, usledio je pad u karijeri, pa je 2008. objavio da se povlači.

O njegovom životu nije bilo previše informacija sve do šokantne informacije iz Santo Dominga, kada je 44-godišnji bivši bejzbol igrač pronađen mrtav, a policijska istraga pokazala da je do smrti došlo nakon što je izgubio ravnotežu i pao sa merdevina, i tom prilikom doživeo povrede glave zbog kojih je na mestu ostao mrtav.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.