U trendu

Bjelica brutalno iskren posle poraza: Izvinjavam se ljudima u našoj zemlji

Reprezentativac Srbije Nemanja Bjelica bio je razočaran svojim nastupom posle poraza od Argentine u četvrtfinalu Svetakog prvenstva u Kini.

„Težak poraz za nas i naš tim, želim da se izvinim ljudima u našoj zemlji koji su verovali u nas. Možda smo bolji tim od Argentine, ali oni želeli više pobedu od nas u ovom trenutku. Nismo bili psihološki spremni za ovo. Pogotovo ja lično kao jedan od lidera ovog tima. Moram da kažem da sam igrao kao g…. Kada smo gledali kako oni slave, mislim da smo svi plakali. Ovo je težak poraz i ubija nas“, rekao je Bjelica na konferenciji za medije posle meča.

On je objasnio i razloge poraza.

„Nismo izgubili meč zato što smo arogantni ili mislimo da smo nešto posebno. Mi samo nismo pripremili sebe mentalno za ovaj meč. Mogu da pričam satima, ali ovaj poraz je jako težak, ubija me. Radili smo mnogo ovog leta, teško je, ali ovo je košarka. Mi smo dobra grupa, dobri ljudi, želeli smo da pobedimo, ali pokušali smo da pobedimo na pogrešan način. Posle nekoliko godina mi smo bili favoriti za osvajanje Svetskog prvenstva. Izgledali smo loše na terenu, ali mi nikoga ne potcenjujemo. Sada moramo da pripremimo sebe na preostale mečeve. Želeli smo ovo na pogrešan način, ne želim da pričam o pritisku, sa kojim možemo da se nosimo. Moramo da budemo jaki i da se vratimo svojim kućama kao tim“, zaključio je Bjelica.

1 komentar
  1. Ludi Srbin

    Nemanja prijatelju, mecevi se dobijaju i gube, bolji na papiru ne pobedjuju uvek. svi ste, zajedno sa Djordjevicem na celu krivi za rezultate. pali ste protiv Spanije i niste se podigli protiv Argentine, a i pitanje je da li cete do petog mesta, koje nije nista drugo nego stvar nekog „prestiza“. cudan sam utisak stekao, a to je da vam forma nije tempirana kako treba kroz onaj pripremni period. da se tada igralo mozda bi bilo drugacije, ovako desava se

Napišite komentar