Borovčanin: Ko god podigne pehar, svi su pobednici

BEOGRAD – Predsednik Bokserskog saveza Srbije (BŠ) Nenad Borovčanin izjavio je da će posle velikog finala Superlige i majstorice između Radničkog i Loznice, ko god da podigne pehar, na kraju svi slaviti sport i biti pobednici.

„Oba tima pokazala su ogromnu želju i žar za pobedom koji su ih i odveli do pobeda na domaćim terenima i do zakazivanja majstorice u kojoj će sve karte biti otvorene. Sledi neutralni teren, isti pritisak i isti motiv, a pobednik, kao i u svakom sportu biće samo jedan“, rekao je Borovčanin.

Ipak, kako kaže, boks je plemenita veština u kojoj posle bitke sledi zagrljaj protivnika koji označava pobedu sporta, što i jeste najlepša slika i poenta svega što se na terenu dešava.

„Ponosni smo što će ko god da zagrli šampionski pehar, kome god ta prestižna titula pripadne, na kraju svega slaviti sport i sportska priča i što će sa te strane svi biti pobednici, ovi sjajni momci i borci, koji svakodnevno provode sate i sate trenirajući sa tim ciljem, a to je trijumf sporta”, istakao je Borovčanin.

Majstorica za titulu izmedu boksera Radničkog i Loznice na programu je u subotu od 19 sati u Smederevu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.