U trendu

Borovčanin: Prešli smo nezamisliv put, podrška važna

BEOGRAD – Prešli smo nezamisliv put u proteklom periodu. Hvala svima što ste verovali u naš boks, rekao je predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin.

BS S je danas produžio ugovor sa Arenom sport na 10 godina.

„Kada se osvrnemo iza videli smo deo onog što je realizovano. Tu mislim na Arena Ćannels Group i sve medije koji nas prate. Imali smo i institucionalnu podršku, od predsednika Vučića i ministarstva omladine i sporta, kao i lokalnih samouprava. Imali smo podršku i brojnih kompanija i našeg generalnog sponzora Telekoma Srbije“, rekao je Borovčanin na konferenciji za medije.

Nas očekuju velika takmičenja, a na primeru Svetskog prvenstva pokazano je kako treba da izgleda događaj svetskog formata, dodao je Borovčanin.

„Imaćemo i turnir ‘Beogradski pobednik’ od 29. marta do 2. aprila. Regionalna liga je izazvala veliku pažnju publike i omasovila boks, ali i povezala ljude. To su vrednosti koji podižu boks u celoj bivšoj Jugoslaviji. Današnji sport, pa i boks je nezamisliv bez televizijskog prenosa, poručio je Borovčanin.

Direktor „Arene“ Nebojša Žugić istakao je da je ključna bila podrška države i predsednika Vučića.

„Da toga nije bilo ne bismo danas sedeli ovde. Sve što je urađeno u proteklom periodu, u medijskom smislu, dalo je rezultate. Popularnost boksa se vraća, ne samo u našu zemlju već i u celom regionu“, rekao je Žugić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar