U trendu

Bošković: Da li se ova stvarno dešava? Sad na zlato

Srpske odbojakšice Tijana Bosković, Milena Rašić i Silvija Popović posle istorijskog plasmana u finale Olimpijskih igara nisu krile suze i emocije, ali su obećale da se tu neće zaustaviti i da će u finalu dati sve od sebe da osvoje zlato.

Srbija je u polufinalu savladala SAD 3:2 i za zlato će se u nedelju ujutro, od 3.15 sati, boriti protiv boljeg iz drugog polufinala u kojem se sastaju Kina i Holandija.

„Hvala Bogu, ne znam da li se ovo stvarno desava? Amerika je vodila u petom setu, mislim da niko sem nas nije verovao da možemo da stignemo. Ali, uspele dale smo dušu i srce. Finale? Ovo jeste veliki, osigurano srebro, ali biću bezobrazna i reći da se nećemo zadovoljiti srebrom i idemo na zlato“, porucila je na RTS fantastična mlada odbojkašica posle utakmice.

Bloker Milena Rašić blistala je od sreće i izjavila da je neverovatno da se jedna tako mala zemlja kao Srbija nosi sa svetskim velesilama.

„Pobedili smo jednu Rusiju, sad Ameriku. Ovo je zaista sjajno. Sad idemo na zlato“, rekla je ona.

Libero srpskog tima Silvija Popović kroz suze je rekla da su devojke znale šta je potrebno da urade u ovom meču za pobedu, nakon što su u grupi izgubile od Amerikanki.

„Verovali smo da možemo, mnogo emotivan meč, sada ćemo malo da slavimo, ali moramo i vrlo brzo da se okrenemo finalu“, istakla je Popović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.