U trendu

Božović: Sa strujom hoće da nas destabilizuju

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da protiv Metalca očekuje nastavak pobedonosne serije i poručio da neko isključenjem struje pokušava da destabilizuje klub.

„Očekujemo da nastavimo seriju u kojoj se nalazimo, iako Metalac nije lak zalogaj, što je pokazao protiv Partizana. Naša serija traje, jednom mora da se prekine, ali igramo na svom terenu, jača smo ekipa i to moramo da dokažemo“, rekao je Božović na konferenciji za medije u svečanoj loži stadiona Rajko Mitić.

Obraćanje novinarima „preseljeno“ je iz Medija centra, pošto je Zvezdi drugi put ove nedelje isključena struja zbog dugovanja.

„Zvezda nije platila struju od osnivanja kluba, dug se vuče dugo. Kao da se neko zeza sa nama, neko pokušava da nas destabilizuje. Razmišljamo da neki od Teslinih izuma praktikujemo, prenosimo struju bežično. Razmišljamo da krademo sa okolnih bandera. Nemoguće je da baš pred konferenciju nestane struje, možda je kriv neki „banderaš“, ali namestićemo sami“, u već prepoznatljivom stilu rekao je Božović.

Kada je u pitanju situacija sa strujom za meč sa Metalcem, Božović je rekao:

„Sve je moguće, ali mislim da do toga neće doći, samo nas čačkaju. Bilo bi najčudnije da u toku utakmice nestane struja, onda bismo svi morali da upalimo po sveću. U prilici smo da napravimo nešto dobro, budemo jesenji prvaci i na kraju šampioni. Što bolje igramo i pobeđujemo to se više priča o nama“, poručio je Božović.

Utakmica 17. kola Superlige između Crvene zvezde i Metalca zakazana je za sutra od 18 sati.

Terzić: Dug za struju veliki, platili smo jednu od tri rate

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić potvrdio je da je struja isključena jer je klub platio samo jednu od tri rata iz reprograma i najavio da će do kraja novembra ispoštovati sve obaveze prema Elektrodistribuciji.

„Imamo veliki dug, ko zna koliko godina nije placen. Napravili smo reprogram 15. septembra, zbog tekućih problema nismo uspeli do sada da ga ispoštujemo. Nadam se da ćemo to uraditi do kraja novembra. Struja mora da se plaća, ne može da se otpiše“, rekao je Terzić novinarima na stadionu Rajko Mitić.

Zvezdi je danas u podne isključena struja drugi put u poslednjih pet dana, a trener Miodrag Božović morao je konferenciju za medije da održi na zapadnoj tribini stadiona.

Zvezdin dug za struju iznosi 39,9 miliona dinara.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.