U trendu

Božović: Težak meč i zbog propagande

Trener fudbalera Miodrag Božović rekao je danas da utakmica protiv Vojvodine nije imala lepu uvertiru zbog spekulacija oko nameštanja, ali da očekuje novu neizvesnu i tešku utakmicu sa Novosađanima.

„Pred nama je teška utakmica iz mnogo razloga, najpre zbog propagande koja se podigla oko ove utakmice i mnogo loše atmosfere koja je stvorena. Vojvodina ima odličan tim, uvek smo teško izlazili na kraj sa njima, filmska utakmica bila je u Novom Sadu, a pre toga smo ih lako pobedili na Marakani. Ovog puta to ne očekujem, jer su zaista napravili odličnu ekipu i mogu da pobede bilo koga u našoj ligi“, rekao je Božović na konferenciji za medije.

Crnogorski trener ceni ekipu Vojvodine, ali veruje u uspeh svoje ekipe.

„Ne pričam o Vojvodini lepe stvari iz kurtoazije. Smatram da imaju dobar tim i da su Malbašić, Paločević, Trujić, Knežević, Meleg, izvanredni igrači. U odbrani takođe imaju dobre fudbalere, sasvim solidan sastav za našu ligu i ne očekujem da će nam biti lako. Promenili su trenera ponovo, ali to nama ne predstavlja problem jer uglavnom igraju isti igrači, znamo im dobre i loše osobine“.

Zbog žutih kartona neće igrati Mičel Donald, a njegova zamena biće Marko Poletanović, bivši kapiten Vojvodine, potvrdio je Božović.

Iz redova novosadskih crveno-belih najavili su da u Beograd dolaze po tri boda.

„Još nisam čuo nijednog trenera koji kaže da dolazi na Marakanu da izgubi. Nadam se da će proći kao i ostali koji su dolazili sa istom namerom“, zaključio je Božović.

Utakmica 3. kola plej-ofa Superlige između Crvene zvezde i Vojvodine igra se sutra od 18 sati na stadionu Rajko Mitić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar