U trendu

Brat Nika Kirjosa tvrdi: Devojka ga je promenila

LONDON – Nik Kirjos je promenio način života od kada je upoznao sadašnju devojku Kostin Haci, izjavio je stariji brat australijskog tenisera Kristos Kirjos, prenose australijski mediji.

Nik Kirjos će se danas od 15 sati boriti za titulu na Vimbldonu protiv srpskog tenisera Novaka Đokovića.

„U poslednjih šest ili sedam godina pored sebe nisam imao svog malog brata. On je bio toliko nesrećan da je isključio sve one koji su ga voleli i koji su mu bili blizu. Bio je potpuno rastresen, uvek zabrinut zbog nečega“, napisao je Kristos Kirjos u kolumni za „Sidnej morning herald“.

On je priznao da bio u svađi sa Nikom.

„Svet ga je promenio, tenis ga je promenio. Ljudi to nisu ni znali, ali Nik i ja jedno vreme uopšte nismo razgovarali. Nikova sadašnja devojka Kostin Haci mu je otvorila oči. U njegovom životu je vladao haos dok nije upoznao Kostin. Sada mogu da kažem da sam dobio nazad svog mlađeg brata, a majka i otac su dobili nazad svog sina. On je za nas već pobednik, jer nemam šta drugo da kažem kada vidim da sazreva u srećnu i ispunjenu verziju sebe. To je sve što sam tražio, jer želim da vidim kako pobeđuje u svim životnim aspektima. Srećni smo zbog njega“, zaključio je Kristos Kirjos.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.