U trendu

Bregar: Cilj ostvaren, imamo dobre temelje

BEOGRAD – Plasmanom na Svetsko prvenstvo ostvarili smo cilj. Ova reprezentacija ima dobro postavljene temelje i nastavićemo da radimo, rekao je selektor rukometašica Srbije Uroš Bregar.

„Došli smo do plasmana a Svetsko prvenstvo. Ovaj meč je bio repriza prvog susreta u Slovačkoj. Promašili smo mnogo zicera u prvom poluvremenu, u nastavku sam tražio bržu igru. Nastavićemo da radimo i da se trudimo dalje, da igramo brži rukomet. Čestitam devojkama jer su dale sve od sebe i igrale kako su najbolje mogle. Ova reprezentacija ima dobro postavljene temelje, u junu ćemo ponovo biti na okupu sedam dana, tako da verujem da će biti još bolje i čeka nas puno rada“, istakao je selektor Srbije.

Sanja Radosavljević smatra da je ekipa dobro odigrala.

„Uvek može bolje, naravno, ali uz ovu energiju koju imamo normalno je da moramo da pobedimo. Ova druga utakmica je bila malo bolja, ali nismo pokazale sve što znamo i što najbolje možemo“.

Katarina Krpež Šlezak ističe da su devojke presrećne jer su ostvarile veliku želju.

„Imamo novi sistem, u prvoj utakmici nije bilo tako dobro, mislim da smo se poboljšale u drugoj. Istina je da ima još da se radi, ali veliki je korak što smo se plasirale i nadam se da ćemo korak po korak usavršiti igru. Ja sam prezadovoljna, utisci su sjajni što idevojke pokazuju, atmosfera je odlična“, rekla je ona.

Svetsko prvenstvo u Španiji na programu je od 1. do 19. decembra.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.