U trendu

Bregar: Igračice zaslužile pune tribine u sredu na Banjici

GIRESUN – Ženska rukometna reprezentacija Srbije upisala je pobedu nad Turskom 33:24 u prvom meču plej-ofa za plasman Svetsko prvenstvo.

Revanš utakmica zakazana je za 12. april od 18 časova u beogradskoj dvorani Banjica gde će srpski tim imati priliku da pred domaćim navijačima „overi“ plasman na šampionat sveta koji se igra krajem ove godine u Švedskoj, Norveškoj i Danskoj.

Selektor Uroš Bregar smireno je analizirao igru tima posle pobede u Giresunu.

„Nisam zadovoljan prvim poluvremenom jer smo pravili previše tehničkih grešaka, ali ono što je bilo dobro, bio je rezultat. U pauzi smo razgovarali o tome šta je potrebno popraviti. Prioritet je bio ubrzati igru i smanjiti broj grešaka što smo do kraja uspeli. Posebno sam srećan što su sve igračice dobile priliku da zaigraju. Veliku zahvalnost dugujem starijim igračicama koje su pristale da dođu da pomognu da se kvalifikujemo na Svetsko prvenstvo i mislim da su zaslužile da ih pozdrave pune tribine u sredu na Banjici“, istakao je slovenački stručnjak.

Po završetku meča obratila se i najefikasnija rukometašica ovog susreta Sanja Radosavljević i poslala jasnu poruku publici u Srbiji.

„Prva utakmica je gotova, ali je najvažnija ona koju igramo u sredu. Dobar meč za nas, iako smo imali i neke loše momente, ali ono što je važno jeste da smo postigle krajnji cinj, a to je da zabeležimo pobedu. Pozvala bih sve navijače da dođu i da nas podrže u što većem broju“, poručila je za Sanja Radosavljević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar