U trendu

Bregar saopštio spisak za završne pripreme pred SP

BEOGRAD – Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar saopštio je spisak kandidatkinja za sastav seniorskog tima za završne pripreme pred 25. Svetsko prvenstvo za rukometašice.

Na spisku se nalaze golmani: Jovana Risović (Krim Merkator), Kristina Graovac (Bajer Leverkuzen) i Jelena Đurašinović (Jaroslav), leva krila: Tamara Kocić (Bekament BB) i Aleksandra Stamenić (Kišvarda), pivoti: Katarina Bojčić (Jagodina), Marija Jovanović (IBV), Marija Petrović (Buzau) i Jelena Agbaba (Budaorš), desna krila: Nataša Lovrić (Jagodina) i Ana Kojić (Mošonmađarovar), bekovi: Jovana Stoiljković (Šamberi), Marija Obradović (Elite Horsens),Ivana Mitrović (Budućnost), Aleksandra Vukajlović (Erd), Jovana Jovović (Budaorš), Emilija Lazić (Zalau), Jovana Kovačević (Glorija Bistrita), Tamara Radojević (Kišvarda), Kristina Liščević (Vlčea), Marija Agbaba (Vašaš), Anđela Janjušević (Šiofok) i Sara Garović (Bekament BB).

Okupljanje rukometašica je zakazano za ponedeljak, 22. novembar u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, gde će se odvijati trenažne aktivnosti od 22. novembra do 1. decembra, kada je predviđen put za Španiju na Svetsko prvenstvo.

U okviru završnih priprema za Svetsko prvenstvo Srbija će u Staroj Pazovi odigrati i dve kontrolne utakmice protiv Severne Makedonije i to 27. i 29. novembra.

Svetsko prvenstvo je na programu od 1. do 19. decembra 2021. godine, a Srbija će igrati u grupi B u Liriji sa reprezentacijama Rusije, Kameruna i Poljske.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.