U trendu

Britanac poslao Novaka, Nadala i Federera u penziju!

Iako nakon povratka ne uspeva da se vrati u formu, Endi Mari, nekadašnji broj jedan, ne gubi motivaciju i veruje da je moguće da on ostane da igra i kada se „velika trojka“ povuče.

Britanac je iskreno rekao da ATP turu fale igrači „velike trojke“, odnosno Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer.
„Kako svi starimo, biće perioda kada će svi ti momci nedostajati navijačima. Nesreća je da su sada Rodžer i Rafa povređeni, a Novak je verovatno s pravom odlučio da se odmori posle rezultata koje je imao ove sezone i propuštene prilike na US openu. Srećan sam što sam bio na Indijan Velsu, ali šteta je za turnir što njih trojica nisu ovde. Za koju godinu možda ja budem jedini od svih iz te grupe koji još igra “, objasnio je Mari.

U jednom trenutku karijere Mari je stajao rame uz rame sa Đokovićem, Federerom i Nadalom. Ipak, povrede su postale sve češće i tako je „velika četvorka“ izgubila jednog člana.

Britanac je na US openu pokazao da ne želi da se preda. Iako je izgubio meč prvog kola od Stefanosa Cicipasa, igrao je tenis na visokom nivou i podsetio navijače na stare dane i pravi je primer za neustrašivog borca, uprkos činjenici da izlaže sebe velikom riziku.
Na nedavno završenom turniru u Indijan Velsu je upisao prvu pobedu od 2016. i došao do šesnaestine finala, ali je usledio poraz od Saše Zvereva.

U Antverpenu ga je posle velike borbe zaustavio Dijego Švarcman, a u Beču Karlos Alkaras, dok su pre tih duela dolazili trijumfi protiv Frensisa Tijafoa i Huberta Hurkača, što je definitivno pokazatelj toga da je Britanac i dalje sposoban da igra na visokom nivou.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)