U trendu

Bruno Fernandes: Ronaldo ostaje u Junajtedu

PORTO – Vezni fudbaler Mančester junajteda Bruno Fernandes izjavio je danas da će njegov slavni sunarodnik Kristijano Ronaldo ostati u klubu sa Old Traforda.

Evropski mediji pisali su su da je Ronaldo nezadovoljan u Mančesteru, pominjao se i njegov odlazak u Bajern iz Minhena, ali Fernandes trvdi da Kristijano ne ide nikuda.

„Status Kristijana Ronalda? Videćemo se u ponedeljak na pripremama. Ne očekujem ništa drugačije. Svako vodi računa o svojoj budućnosti, ali ne verujem da je klub spreman da izgubi tako važnu figuru kakva je Ronaldo“, izjavio je Fernandes za portugalske medije u Portu, na jednom turniru u tekbolu.

Bruna i Ronalda povezuje to što su obojica branila boje Sportinga iz Lisabona.

„Bilo bi sjajno da se Ronaldo vrati jednog dana u Sporting. Mislim da svi očekuju da se to desi. Želi da igra još mnogo godina, videćemo šta će odlučiti. Možda kad mu istekne ugovor sa Junajtedom“, rekao je vezista Mančester junajteda.

Fernandes je govorio i o novoj eri mančesterskog giganta pod trenerom Erikom ten Hagom.

„Cilj je da budemo bolji nego prošle sezone. Veliki klub kao Junejted uvek mora da pobeđuje i osvaja važne trofeje. Pokušaćemo to u svim takmičenjima. Ovo je novi projekat, krećemo od nule, moramo mu dati vremena da procveta“, zaključio je portugalski fudbaler.

Bruno Fernandeš došao je u Mančester junajted u januaru 2020. godine iz Sportinga iz Lisabona za sumu od 63 miliona evra.

Prošle sezone odigrao je 46 utakmica u svim takmičenjima za „crvene đavole“ i postigao 10 golova, uz 14 asistencija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar