U trendu

Ćavi oduševljen pobedom protiv Reala: Bili smo briljantni

LAS VEGAS – Trener fudbalera Barselone Ćavi Ernandez bio je oduševljen pobedom svog tima na prijateljskom meču protiv madridskog Reala, prenose španski mediji.

Barselona je rano jutros u Las Vegasu pobedila Real u okvru predsezonskih priprema.

„Prvo poluvreme je bilo briljantno, ali je drugo bilo komplikovano. Došli smo ovde da pobedimo i uspeli smo. Imali smo problema pred kraj meča, ali sam zadovoljan ovom utakmicom. Bili smo bolji tim. Za Barselonu nema prijateljskih utakmica, jer uvek želimo da pobedimo, posebno ekipu Reala“, rekao je Ćavi.

Trener Reala Karlo Anćeloti je rekao da je madridskom klubu nedostajao Karim Benzema.

„Bili smo bolji na lopti u drugom poluvremenu. U prvom smo se dobro branili u niskom bloku, ali nedostajalo nam je ono malo kvaliteta, koje smo napravili u nastavku meča. Benzema je najbolji igrač na svetu i nedostaje nam kada ne igra. Pokušao sam da rasporedim minutažu, jer lakše je kada se igra sa Kazemirom, Tonijem Krosom i Lukom Modrićem. Međutim, želeo sam da dam šansu i nekim mlađim fudbalerima“, rekao je Anćeloti.

Nova sezona u španskoj La ligi kreće 13. avgusta. Barselona će u prvom kolu na svom terenu igrati sa Rajo Valjekanom, dok Real gostuje Almeriji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.