U trendu

Čelsi nudi 14 miliona funti za Kristijana Ronalda?

LONDON – Fudbalski klub Čelsi ponudio je Mančester junajtedu 14 miliona funti za proslavljenog portugalskog reprezentativca Kristijana Ronalda, prenose britanski mediji.

Ronaldo (37) je nezadovoljan situacijom u Mančester junajtedu, pošto klub sa „Old traforda“ naredne sezone neće igrati u Ligi šampiona. Portugalski fudbaler je zbog toga odlučio da napusti „crvene đavole“, a nije se pojavio na pripremama za novu sezonu.

Britanski „Dejlistar“ navodi da Čelsi navodno sprema „mizernu ponudu“ od 14 miliona funti za Ronalda, koji ima ugovor sa Mančester junajtedom do juna naredne godine.

Britanski list tvrdi da je ponuda Čelsija „jadna“ i da je čak manja od obeštećenja koje je Liverpul platio Benfiki za srpskog napadača Lazara Markovića.

Liverpul je 2014. godine platio portugalskom klubu 20 miliona funti za Markovića, a kako prenose britanski mediji kasnije se pokazalo da je to bio „promašeni transfer“.

Pored Čelsija, za Ronalda su navodno zainteresovani Bajern i Napoli, ali ovi klubovi nisu u mogućnosti da za nedeljnu platu portugalskom fudbaleru izdvoje 480.000 funti.

Poznati italijanski novinar Fabricio Romano objavio je da u ovom trenutku niko u Mančester junajtedu ne zna gde se nalazi Ronaldo i da li će se i kada priključiti pripremama „crvenih đavola“ za novu sezonu. Romano tvrdi da Portugalac želi što pre da ode iz Junajteda, a najbolju ponudu je dobio od Čelsija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar