U trendu

Crvena zvezda apelovala na navijače: Ponašajte se fer, sportski i korektno

BEOGRAD – Košarkaški klub Crvena zvezda apelovao je na navijače „crveno-belih“ da se ponašaju fer, sportski, korektno i da ne bacaju nikakve predmete na teren na večerašnjem derbi meču 12. kola Evrolige protiv Partizana.

Partizan će biti domaćin na prvom „večitom derbiju“ u istoriji Evrolige, koji će biti odigran večeras od 20.30 sati u „Štark areni“.

Crvena zvezda navodi da je obaveštena danas od strane nadležnih organa da će biti primenjene sve odluke koje su donete na sastanku bezbednosti održanom u sredu,l na kome su prisustvovali svi najviši predstavnici bezbednosnih službi, kao i predstavnici dva kluba.

„Svi koji su kupili kartu za meč 12. kola Evrolige, moći će da prisustvuju utakmici, koja je na programu večeras, a što je u skladu i sa pravilima Evrolige i zaključcima sa sastanka bezbednosti održanog u sredu u Beogradu. Crvena zvezda podseća da će odlukom nadležnih organa za sve pristalice našeg kluba (bez obzira na sektor i kartu koju poseduju) biti obezbeđeni posebni sektori na nivou 400 ‘Štark arene’. Ulaz u dvoranu biće na zvaničnom ulazu ‘Istok'“, podsećaju iz Crvene zvezde.

„Crveno-beli“ ističu da su navijači Crvene zvezde i na ovaj način pokazali ogromnu privrženost klubu.

„Crvena zvezda apeluje i moli sve pristalice našeg kluba, koji su i na ovaj način pokazale ogromnu privrženost klubu i crveno-belim bojama, da se ponašaju fer, sportski, korektno, da ne bacaju nikakve predmete na teren, da bodre naše momke, kojima će ova podrška značiti na terenu i posebno da ne nasedaju na moguće provokacije navijača Partizana, kojima mogu biti izloženi tokom utakmice 12. ola Evrolige“, zaključuje se u saopštenju Crvene zvezde.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.