U trendu

Čukarčki golom u osmom minutu nadoknade poražen od Ferencvaroša

Fudbaleri Čukaričkog poraženi su večeras kao domaćini od Ferencvaroša sa 2:1, u meču petog kola Grupe F Lige konferecija.

Poveo je Čukarički golom Luke Adžića u 11. minutu, da bi preokret i pobedu Ferencvarošu doneli pogocima Kristofer Zakarijasena u 83. i Aleksandra Pešića u osmom minutu sudijske nadoknade vremena.

U istoj grupi, Fjorentina je kao domaćin pobedila Geng sa 2:1.

Fjorentina je prva u grupi sa 11 bodova, Ferencvaroš drugi sa devet, Genk treći sa šest, a Čukarički je na poslednjem mestu bez osvojenog boda.

U poslednjem kolu, Čukarički će gostovati Genku, dok će Ferencvaroš dočekati Fjorentinu.

Čukarički je poveo u 11. minutu golom Luke Adžića. On je primo loptu na ivici šesnaesterca, ušao u kazneni prostor i lepim udarcem sa iskosa sa leve strane pogodio dalji ugao gola.

U 26. minutu udarac sa distance oprobao je Miladinović, ali je golman Ferencvaroša Dibus bio na pravom mestu i zaustavio taj udarac.

Do kraja prvog poluvremena Ferencvaroš je imao inicijativu ali nije uspeo da stvori ozbiljniju šansu i na pauzu se otišlo sa golom prednosti za Čukarički.

U 53. minutu Ferencvaroš je imao priliku za izjednačenje. Šutirao je Listeš iskosa sa desne strane u bliži ugao, ali je golam Filipović dobro reagovao.

Katona je šutirao sa 20 metara u 39. minutu, ali lopta je otišla pored gola i golman Čukaričkog je ostao nesavladan.

Ivanović je pokušao u 76. minutu, ali je njegov udarac iskosa sa leve strane otišao pored gola.

Ferencvaroš je stigao do izjednačenja u 83. mintut. Katona je uputio povratni pas po zemlji sa desne strane, a Zakarijansen je sa šest metara iz prve prosledio loptu u mrežu.

U trećem minutu sudijske nadoknade vremena Čukarički je imao priliku za pobedu, ali je Ivanović šutirao direktno u Dibusa.

Ferencvaroš je do potpunog preokreta stigao golom srspkog internacionalca Aleksandra Pešića u osmom minutu sudijske nadoknade vremena. Pešić je lepim udarcem sa ivice šesnaesterca doneo pobedu gostima.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.