U trendu

Čukarički predstavio nova pojačanja

Fudbalski klub Čukarički predstavio je danas nova pojačanja za sledeću sezonu, a sportski direktor Vladimir Matijašević rekao je novinarima da osvajač kupa Srbije više neće dovoditi nikoga u ovom prelaznom roku.

Za klub sa Banovog brda naredne sezone nastupaće golman Nikola Petrić, igrači sredine terena Saša Jovanović i Branislav Petrić kao i štoper Marko Ranđelović

Matijašević je kazao da klub još čeka na ponude za igrače koji su na izlaznim vratima kluba.

„Petrića znate verovatno iz čačanskog Borca, za sada se super uklopio kod nas. Jovanović je došao iz Bežanije u kojoj je imao sjajnu sezonu. Janković nije igrao šest meseci, ali sad je ovde, a Randjelovića smo doveli umesto Zorana Rendulića“ rekao je Matijašević.
 
Golman Nikola Petrić rekao je da je spreman za predstojeću sezonu i utakmice kvalifikacija za Ligu Evrope, kao i da smatra da je atmosfera u timu veoma pozitivna.

Saša Jovanović rekao je da je došao u sjajan klub i da je prezadovoljan prvim utiscima. Janković, koji je poslednji angažman imao u crnogorskom Grblju, navodi da je više nego zadovoljan u Čukaričkom. Randjelović, koji je u medjuvremenu licenciran i biće u konkurenciji za tim protiv azerbejdžanske Gabale rekao je da želi da opravda očekivanja i predstavi se publici kvalitetnom igrom.

Čukarički dočekuje tim Gabale u četvrtak, u meču drugog kola kvalifikacija za Ligu evrope.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.