Da li je to i Konor uputio „otrovne strelice“ ka Novaku?

Konor Mekgregor, skandalmajstor svetskog MMA sporta, nije propustio priliku da uđe u voz pun onih koji sebi daju za pravo da kritikuju Novaka Đokovića.
Najbolji teniser sveta se suočio sa baražnom paljbom iz svih oružja, sa svih meridijana, iz svačijih usta, a sve u vezi sa njegovom željom da se izbori za bolji status tenisera, kolega koji nemaju nivo uticaja kao on.

Mekgregor, čovek koji ne preza od prilike da izazove skandal, čak i kada se njegova karijera nalazi u žestokoj silaznoj putanji, komentarisao je „ponašanje tenisera“, jasno impicirajući na ono što radi Đoković.

„Iznenađen sam ponašanjem nekih tenisera i činjenicom da samo žele da stvore kontroverze“, rekao je Mekgregor.
On, profesionalni borac koji je bio sposoban da pesnicom u glavu udari starijeg čoveka u pabu, apelovao je „na sve da rade stvari onako kao treba“.

„Toliko stvari se dešava u svetu i mi treba da sprečimo bilo kakav rizik. To je dužnost i tenisera, da budu zahvalni što imaju mogućnost da učestvuju u tako važnom turniru, a da pritom imaju samo dvonedeljni karantin“, naveo je Mekgregor.

On je otišao i korak dalje, zahtevajući jedinstvo tenisera, što je takođe očigledna strelica prema Đokoviću, osnivaču nezavisnog udruženja igrača.

„Voleo bih da svi teniseri deluju zajedno i ujedinjeno, da budu srećni što mogu da igraju. Ljudi generalno ne mogu da idu na posao, deca ne idu u škole, a oni se žale zbog karantina od dve nedelje. Hajte, molim vas…“, istakao je Mekgregor.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.