U trendu

Delegacija SIM u radnoj poseti Priboju

PRIBOJ – Delegacija Sportskih igara mladih Srbije (SIM) boravila je u radnoj poseti Priboju tokom Malog sajma sporta, koji je organizovan u tom gradu.

Predsednik opštine Lazar Rvović primio je delegaciju SIM koju je predvodila predsednica Ivana Jovanović.

„Ponosni smo što je Priboj, ove godine postao deo velike SIM porodice. Drago nam je što su deca zavolela igre i što se raduju našem dolasku u grad na Limu. Čarolija Karavana radosti i prijateljstva osvojila je sve u Priboju i potrudićemo se da sledeće godine deci Priboja, pripremimo nova iznenađenja. Zahvaljemo se na podršci predsedniku opstine Rvoviću i svim njegovim saradnicima, uz napomenu da su svi divni ljudi velikog srca koji su na pravi način prepoznali značaj manifestacije i svih aktivnosti koje realizujemo“, istakla je Ivana Jovanović.

Predsednik Skupštine opštine Boris Mrdović bio je domaćin predstavnicima SIM na malom Sajmu sporta, koji je organizovao Sportski savez Priboja u saradnji sa Sportskim savezom Srbije.

On je zajedno sa SIM timom, uručio nagrade malim šampionima iz Proboja koji su branili boje tima Igara iz Srbije u Splitu, na regionalnom finalu Igara.

Atletičari Benjamin Kokor i Anastasija Novaković dobili su nagrade, što je popraćeno aplauzima velikog broja prisutne dece. Benjamin je dobio dres ambasadora SIM fudbalera Mančester Junajteda Nemanje Matića i majicu sa posvetom, a Anastasija sportsku opremu.

Sportskom opremom nagrađena je i fudbalska ekipa, pobednik turnira „Coca Cola“ kupa u Priboju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.