U trendu

Denver i Jokić su sudbinski povezani: Ova neverovatna fotografija je dokaz

Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, sudbinski je povezan sa timom iz Kolorada, o čemu svedoči jedna fotografija nastala pre više od dve decenije.

Tu fotografiju je podelio Miško Ražnatović, menadžer srpskog centra.

„Mala priča o sudbini. Ovo je Nikola Jokić, dvostruki MVP NBA lige, kada je imao oko pet godina u Somboru, njegovom rodnom gradu u Srbiji. U 2000. godini, kada je ova fotografija nastala, Jokić je duksericu imao ne zato što je voleo košarku ili znao za Nagetse, već jer ju je dobio kao poklon. Šanse da dečak iz malog srpskog grada dobije duksericu tada ne toliko poznatog tima iz Amerike su bile minimalne (ako ne govorimo o Lejkersima ili Bulsima),

Šanse da neko zna za Nagetse u malom srpskom gradu su bile gotovo nikakve, ali šanse da taj dečak poraste, zaigra košarku i postane dve MVP titule, potpiše istorijski ugovor sa istim klubom čiju duksericu je nosio kao dete su bile – nepostojeće.

Tačno je da pobednici stvaraju sopstvenu sudbinu, nemoguće čine mogućim i pišu stranice istorije, uz posvećenost, težak rad, požrtvovanje, samopouzdanje i želju da urade više od ostalih.

Ali ponekad, mala sudbina igra veliku ulogu u konačnom ishodu“, napisao je Ražnatović.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar