Dijego Kosta: Konte mi porukom javio da ne računa na mene

Prvi strelac Čelsija Dijego Kosta otkrio je da mu je menadžer Antonio Konte SMS porukom poručio da ne računa na njega naredne sezone.

„Čelsijev sam igrač, ali tamo me ne žele. Konte mi je preko poruke saopštio da me nema u planovima. Šteta, već sam ljudima iz kluba prosledio tu poruku, jasno je sve, menadžer ne računa na mene i moram da pronađem drugi tim“, rekao je Kosta španskim novinarima posle utakmice te reprezentacije protiv Kolumbije.

Kosta ističe da bi voleo da se vrati u madridski Atletiko, odakle je za 40 miliona evra stigao u Čelsi pre tri godina, ali da je problem zabrana transfera „jorgandžija“.

„Teško mi je da čekam zimu i budem bez utakmica pet meseci. Moram da mislim i na Svetsko prvenstvo“, navodi 28-godišnji fudbaler.

Očigledno da Konte nije zaboravio sukob sa Kostom u januaru kada je igrač zahtevao da ga „plavci“ puste u Kinu. Upravo Tjanđin Kvanžan je i sada prvi u redu za potpis strelca 20 golova u Premijer ligi prošle sezone, sa ponudom da postane najplaćeniji fudbaler sveta.

Čelsi je spremio njegovu zamenu, povratak iz Evertona Romelua Lukakua.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.