U trendu

Đampaolo: Navijao sam za Inter, ali nisam „trojanski konj“

MILANO – Trener fudbalera Milana Marko Đampaolo priznao je da je kao dečak bio veliki navijači gradskog rivala Intera, ali i da nije „trojanski konj“ na klupi velikana sa San Sira.

Đampaolova izjava dolazi u trenutnu kada je pod sve većim pritiskom zbog loših rezutata i uveliko se priča o njegovoj smeni.

Pred duel sa Đenovom u Seriji A, Đampaolo ističe da nema nameru da podnese ostavku, bez obzira što „rosoneri“ posle kola drže katastrofalno 16. mesto na tabeli prvenstva.

„Rekao sam već da sam navijao za Inter kada sam imao 10 godina. Nisam „trojanski konj“. Naši ciljevi su maksimalni, daćemo sve od sebe. Individualni interesi nas ne zanimaju“, rekao je on za „La Lene“.

Milan će naći izlaz iz krize, naglašava bivši trener Sampdorije koji je letos nasledio Đenara Gatuza, jer nije izborio mesto u Ligi šampiona kao petoplasirani.

„Govorite da radim puno, ali loše? Naći ćemo rešenje. Ostavka? Nikad. Odlazak znači da se predajem, a ja to nikad ne radim“, objasnio je trener Milana.

Fudbaleri Milana vezali su tri poraza – od Intera (2:0), Torina (2:1) i Fiorentine (3:1), pa je meč u Đenovi je odlučujući za Đampaola.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar