U trendu

Đerona: Moramo da damo 100 odsto u naredne dve utakmice

KATOVICE – Selektor muΕ‘ke rukometne reprezentacije Srbije Antonio Đerona rekao je danas da Δ‡e ekipa dati sve od sebe u preostale dve utakmice na Svetskom prvenstvu u Katovicama.

RukometaΕ‘i Srbije izgubili su sinoΔ‡ od NorveΕ‘ke 31:28 u prvoj utakmici druge faze takmičenja na SP.

„Do tri ujutru smo gledali video sa utakmice protiv NorveΕ‘ke, analizirali smo greΕ‘ke, posebno drugo poluvreme kada su greΕ‘ke u napadu povlačile greΕ‘ke u odbrani“, rekao je Đerona, prenosi zvanični sajt Rukometnog saveza Srbije.

Srbija Δ‡e sutra od 15.30 sati igrati protiv Argentine.

„Posle podne Δ‡emo predstaviti igračima prikaz njihovih greΕ‘aka, kako bi mogli da nauče iz onoga Ε‘to se desilo od 36. minuta pa na dalje. TakoΔ‘e, jako je vaΕΎno oporaviti igrače jer nas veΔ‡ sutra očekuje duel sa Argentinom, a mi moramo da damo 100 odsto u naredne dve utakmice. Svaki gol je bitan i dokle god postoje teorijske Ε‘anse, imamo čemu da se nadamo, ali i obavezu da zavrΕ‘imo prvenstvo na najbolji moguΔ‡i način“, rekao je Đerona.

U utakmici sa Norveőkom levi bek Marko Milosavljević u jednom trenutku naőao se na poziciji levog krila.

„Ovde sam da dam sve od sebe Ε‘ta god igrao i koliko god igrao. Trudim se da se prilagodim svakoj poziciji na kojoj se nalazim. Sada sam ja bio u toj ulozi da sam sa beka preΕ‘ao na krilo, ranije je to bio slučaj sa Aleksom KolakoviΔ‡em. Na nama je da odgovorimo zahtevima i pruΕΎimo doprinos ekipi. Atmosfera izmeΔ‘u igrača i stručnog Ε‘taba je uvek na mestu, trudimo se da se zajedno izdignemo iz ove situacije“, zaključio je MilosavljeviΔ‡.

Prvo mesto na tabeli imaju NorveΕ‘ka i Nemačka sa po Ε‘est bodova. Holandija je treΔ‡a sa četiri, dok je Srbija četvrta sa dva boda. Katar i Argentina nisu osvojili nijedan bod. Plasman u četvrtfinale izboriΔ‡e dve najbolje plasirane selekcije iz svake grupe.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

PoΕ‘alji komentar