U trendu

Djoković u ponedeljak igra protiv Čunga

Srpski teniser Novak Djoković igra u ponedeljak od 9.00 časova u Melburnu protiv Hjon Čunga iz Južne Koreje, meč osmine finala Otvorenog prvenstva Australije.

Kako su saopštili organizatori, Djokovićev meč je prvi u noćnom delu programa na „Rod Lejver areni“ i neće početi pre 9.00 časova po srednjoevropskom vremenu.

U ponedeljak će na teren i Nina Stojanović, koja će zajedno sa Švajcarkinjom Viktorijom Golubić igrati meč trećeg kola u konkurenciji dublova protiv petih nosilaca madjarsko-francuskog dubla Timee Baboš i Kristine Mladenović.

Taj meč je treći na programu „Margaret Kort arene“, na kojoj takmičenje počinje u jedan sat posle ponoći po srednjoevropskom vremenu.

Branilac titule Švajcarac Rodžer Federer igra u osmini finala protiv Martona Fučoviča iz Madjarske, dok će u duelu Čehinja igrati Katerina Pliškova i Barbora Stricova.

Prva teniserka sveta Rumunka Simona Halep igra protiv Naoimi Osake iz Japana, Amerikanka Medison Kiz protiv Karoline Garsije, a Andželik Kerber iz Nemačke protiv Su Vej Sje sa Tajvana.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar