U trendu

Dobrić: Namtnuli smo svoj ritam od početak

BEOGRAD – Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić, posle pobede protiv Fenerbahčea u drugom kolu Evrolige, rekao je da je ekipa odrigrala odlično u odbrani.

„Mislim da smo od početaka meča namtnuli svoj ritam. Prvenstveno u odbrani, u napadu je možda bilo problema, ali smo u odbrani radili sve što smo zacrtali pre utakmice. Kada ovakva ekipa postigne 56 poena na utakmici, znate da ste dobro igrali odbranu. Igrali smo fizički, izašli smo da se ‘pobijemo’ sa njima da ne odigraju onako kako žele i to smo uspeli“,
rekao je Dobrić novinarima posle meča.

On je rekao da nema vremena za radovanje i da se okrecu novoj utakmici.

„Nema vremena za radovanje, tek je druga utakmica u Evroligi. Ima još mnogo da se igra. Okrećemo se utakmici u nededlju, stiže nam ekipa Budućnosti. Moramo da usresredimo ma to“.

Dobrić je postigao važne poene u trekutku kad je Fenerbahče bio bližu da meč odvede u drugom pravcu.

„Ne bih rekao da sam ja rešio meč, doneo sam neku energiju, jer sam takav igrač. Pokušavam svaki put kada uđem sa klupe da podignem ekipu“.
Dobrić je istakao i da je zadovoljan amtosferom i navijačima, a osvrnuo se i na uvrede pristalica crveno-belih na račun Nikole Kalinića.
„Sigurno mu je bilo teško da sluša… Nismo ništa pričali, samo sam mu poželeo sreću u nastavku i da ostane zdrav“, zaključio je Dobrić.

(Tanjug)