U trendu

Doković uručio pehare najboljim takmičarima TS BG za 2021

BEOGRAD – Teniski savez Beograda (TSB) danas je svečano proglasio najbolje takmičare u sezoni 2021.godine, a pehare i priznanja mladim teniskim laureatima podelio je najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Kako je saopšteno, nagrade TSB Đoković je podelio najboljim učesnicima sa Masters turnira (prva tri mesta) do 12, 14, 16 i 18 godina, prvima sa rang liste 12, 14, 16 i 18 godina.

„Čestitam svim dobitnicima nagrada i pobednicima turnira u različitim uzrasnim kategorijama. Zaista smo svi ponosni na vas, na vašu posvećenost i treninge, volju i rad, na sve što ste uradili da biste došli do ovoga danas. Siguran sam da je ovo samo jedan stepenik za sve vas ka ostvarenjima snova, a po meni, ono što je najbitnije je da nastavite sebe da podsećate zašto ste želeli da se bavite tenisom, posebno u vašem uzrastu gde verujem većina vas stremi ka tome da se ostvarite kao veliki igrači“, rekao je Đoković, navodi se u saopštenju TŠ.

„Pretpostavljam da ste, ako ne svi onda velika većina vas, odlučila da igra tenis zato što ga volite, zato što vam čini zadovoljstvo, zato što ste stekli prijateljstva koja ćete sa sobom nositi čitavog života. Sve ostalo će da se poklopi. Znate koji su vaši talenti, vaši treneri će zajedno sa vama da se postaraju da se vaše veštine pretvore u sposobnosti i mogućnosti, i u alat koji će vam pomoći da dosegnete najveće visine. Čestitam vam i samo napred, osmeh na lice, verujte u svoje snove i sve je moguće, zaključio je Đoković.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar