U trendu

Dosad neviđeno: Mesi pričao o Ronaldu, niko ovo nije očekivao

Lionel Mesi (Messi) je u Argentini, gde se s reprezentacijom priprema za Kopa Amerika, dao veliki intervju za Fox Sports.

Pitanje o Ronaldu bilo je neizbežno, a Mesi je, kao retko kad, budući da nisu česti njegovi istupi u medijima, priznao da mu Portugalac – nedostaje.

– Pre početka prošle sezone rekao sam nešto što je naljutilo mnoge “madridiste“, ali to je bilo istina i tada, a kako je pokazalo vreme, i sada. A to je da će im neizmerno nedostajati Ronaldo. Pa kako da ne osetiš odlazak čoveka koji u proseku daje 50 golova po sezoni?

Naravno da je Realu njegov odlazak bio ogroman gubitak, kao što bi bio bilo kojem klubu. Nedostaje i celoj La Ligi, jer je i nju činio jačom, važnijom, kao i svoj klub. Fali i meni, jer smo i ja i Barcelona protiv Ronalda i njegovog Reala svake godine morali biti sve bolji ako smo ih hteli da pobedimo i osvojimo naslov. Mislim da je takva vrsta rivalstva bila dobra za nas – kazao je Argentinac.

Mesi je, takođe, govorio o svom bivšem saigraču Nejmaru (Neymar), koji se ovog leta povezuje s povratkom na Kamp Nou:

– Nejmar je fenomen, još smo u kontaktu, čujemo se, razgovaramo. Imamo i zajedničku grupu na WhatsAppu – prenose sportski mediji Mesijeve reči.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.