Dragica Djurić: Želimo pobedu protiv Ukrajine i prvo mesto u grupi

Vršilac dužnosti selektora ženske rukometne reprezentacije Srbije Dragica Djurić rekla je da njena ekipa želi da sutra pobedi Ukrajinu u Kijevu i tako obezbedi prvo mesto u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Švedskoj.

Srbija je već obezbedila plasman na turnir, dok je ovo Ukrajini poslednja prilika da izbori plasman.

“Svesna sam da nas u sredu očekuje jako teška utakmica,prvenstveno u psihološkom smislu. Mi smo se već kvalifikovali na Evropsko prvenstvo, a domaćinu je ovo poslednja šansa da eventualno izbori plasman. Mi, međutim, takodje imamo cilj, a to je prvo mesto u grupi i želimo to već sutra da ostvarimo i uradićemo sve da tako i bude”, rekla je Dragica Djurić.

Levi bek Jovana Stojiljković kazala je da ekipa želi da “potvrdi” pobedu iz prvog meča.

“Prvu utakmicu smo dobile, a ovde smo došle da opravdamo taj rezultat i, naravno, pobedimo i potvrdimo prvo mesto i kvalitet koji nas vodi na Evropsko prvenstvo u Švedskoj. Ekipu Ukrajine smo dobro izanalizirali i spremno očekujemo duel”, rekla je Stoiljkovićeva.

Desni bek Jelena Živković kazala je da ekipa vredno radi.

“Imale smo malo vremena od kada smo se okupile, ali non-stop radimo na detaljima igre. Očekuje nas težak meč iako smo prvi ubedljivo pobedile. Verujemo u nas i u pobedu,zato što nam to osigurava prvo mesto u grupi”, rekla je Živkovićeva.

(Beta)

Ostavite komentar