U trendu

Drama na Jarinju: Fudbalere Zvezde nisu pustili na Kosovo, vraćaju se (video)

Ekspedicija FK Crvena zvezda stigla je danas prepodne na Jarinje, kako bi odigrala utakmicu Kupa Srbije protiv Trepče. Međutim, pripadnici kosovske policije nisu im dozvolili ulazak na Kosovo.

Kako javlja reporter Tanjuga, autobus sa fudbalerima Crvene zvezde, kako je i najavljeno, oko 11.30 stigao je na administrativni prelaz, uprkos tome što se pojavila informacija da im neće biti dozvoljen ulazak na KiM.

Ekspediciji FK Crvena zvezda nije puštena na Kosmet i fudbaleri se vraćaju sa administrativnog prelaza Jarinje, javlja reporter Tanjuga.

To znači ad od utakmice Kupa Srbije protiv Trepče u Zvečanu definitivno nema ništa.

Na prelazu su i pojačane snage kosovske policije, kao i nekoliko desetina navijača crveno-belih.

4 komentara
 1. QUEEN

  Sta je to Srpska lista u koaliciji sa ratnim zlocincem Haradinajem pobedila? Osvojila je 0,10% glasova.To je korumpirana Vuceva lista. Srbi po Zakonu samoproglasenog Kosova imaju pravo na 10 od 120 mandata u Skupstini. To nisu osvojili „pobedom“ na skorasnjim izborima, jer pravi Srbi tamo nisu ni smeli da glasaju po svojoj zelji. Isto kao sto sad ni Zvezda nije mogla tamo da udje.Sacekajmo Ruse.

 2. Kladovski Vlah

  Srpska lista jest pobedila na Kosovu i ta njena pobeda vazi samo u Kosovskoj Drzavi. Za trenera CZ da im je zabranila tako zvana ili ne zvan morao je potkupiti repinu i u rikvec bereeee. Zakon jedne priznate drzave mora se postovati.

  1. Anonimni

   Tacno brale.

 3. Anonimni

  pa sta to bi..zvezda ne moze da udje na kosovo, puce srpska lista sa parlamentom iako su posteno pobedili..

Napišite komentar