U trendu

Drobnjak: San ostvaren, sad zelim na svetski tron

ZVORNIK – Kik-bokser Nikola Drobnjak rekao je, nakon što je u Zvorniku savladao Makedonca Dimitrija Gjorgjieva i osvojio titulu WAKO PRO šampiona Evrope, jer se za takve pobede živi, te da je pobedio prvaka Evrope i sveta u dve kategorije.

„Znam kakve ‘topove’ imam u rukama, a on je na nogama izdržao sve moje udarce, što govori o njegovoj snazi. Hvala svim prijateljima koji su pomogli organizaciju ovog takmičenja, pa sam ja na miru mogao da se spremim za meč života“, rekao je Drobnjak.

Kik-bokser iz Republike Srpske, koji je u ring ušao uz pesmu „Crven cvete“, koja peva o Kosovu i Metohiji, otkrio je da pre meča nije bilo basa sve kako je zamislio.

„Pre četiri-pet dana sam imao temperaturu, bio sam pod antibioticima. Samo nekoliko mojih najbližih ljudi su znali kroz šta sam prošao da bih ovde zablistao, ostvario svoj san o kojem maštam od 24. godine kada sam počeo da treniram. Sada sam prvak Evrope, ali se tu ne zaustavljam. Hoću da budem prvi na svetskoj rang-listi u svojoj kategoriji koja broji 150 boraca širom sveta“, zaključio je Drobnjak.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar