U trendu

Držala poruku za baku i deku, pa izazvala neviđenu katastrofu (video)

Prava katastrofa se dogodila na prvoj etapi legendarne biciklističke trke „Tur d Frans“, u udesu je učestvovao veliki broj učesnika, a za sve je kriva gledateljka koja je bicikliste oborila tablom sa porukom – dedi i babi?!

Neimenovana ženska osoba odmah je pobegla sa mesta udesa, koji je izazvala pošto je tablom udarila nemačkog biciklistu Tonija Martina.

Domino-efektom na tlu se našao veliki broj biciklista, pukom srećom su izbegnute teže posledice, iako su mnogi učesnici zadobili povrede.

Organizatori u čudu uspeli da otkrili kako je uopšte došlo do svega toga.

Gledateljka je, u želji da njena poruka bude primećena, izletela na stazu, gledajući u pokretnu kameru i ne obazirući se na grupu biciklista koji dolaze.

​Sa velikim osmehom, ženska osoba u žutoj jakni, nosila je poruku podrške „baki i deki“, ali se sve završilo katastrofom.

Televizija BFM je objavila da je policija privela žensku osobu u Landernou, u Bretanji, severozapadnom francuskom regionu, gde su održane prve četiri etape Tur de Fransa, najvećeg svetskog biciklističkog događaja, preneo je Rojters.

Ona je optužena da je nehotice izazvala povređivanje i ugrozila život drugih, naveo je BFM.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)