U trendu

Duljaj: Nama je svaka utakmica finale

BEOGRAD – Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je danas da je svaka naredna utakmica njegovoj ekipi kao finale.

Fudbaleri Partizana sutra od 18:45 časova gostuju u Lučanima ekipi Mladosti.

„Nama je svaka utakmica finale, a prva sledeća najvažnija. Pretpostavljam da će uslovi za igru biti izuzetno teški. Od momaka tražim da budu odgovorni i rade isto što i na treningu, onda neće biti problema. Najveći problem je glava. Kad bi momci ono sa treninga preslikali na utakmice ne bih brinuo. Kad dođe meč igraju u grču. Kao točak koji se okreće u kontra smeru. Na nama je da ga zaustavimo i okrenemo kako bi trebalo. Niko nije rekao da će biti lako, ali verujem u igrače, da ćemo sve ispraviti“, izjavio je trener „crno-belih“.

Osvrnuo se Duljaj i na podršku navijača, kao i na njihov sukob sa upravom kluba.

„Ne mogu da trošim energiju na ono što ne mogu da promenim. Pre minulog meča sam pozvao na regrutaciju i mobilizaicju, a došli su moji sinovi i drugari. Ima pomaka. Nisam ovde da bih vodio politiku kluba. Bilo bi nam lakše da ima više publike, ali moramo sa ovim da živimo. Stresna je situacija, ali moramo da naučimo i živimo da radimo pod stresom. Mnogo je teško kad sa strane čujete neprijatne poruke poslate njima. Imao sam tu situaciju dok sam igrao, ali su mi skandirali protivnički navijači, zato je bilo lakše. Znatno je teže kad takve povike čujete od nekog ko stavrno voli i poštuje Partizan. Mora da se nauči da se živi sa tim, naš zadatak je da gledamo šta možemo da promenimo. Pre ili kasnije će se promeniti“, zaključio je Duljaj.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.