U trendu

Džikić nezadovoljan odbranom i igrom u reketu

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić ocenio je da je Sasari igrao dobro večeras protiv njegove ekipe i kazao je da je nezadovoljan igrom u odbrani i pod košem nakon poraza u poslednjem kolu prve faze Lige šampiona.

„Čak i da smo imali ceo tim, kao u Beogradu, gde smo izgubili, ne znam šta bi se desilo. M mislim da je domaći tim igrao dobru košarku. Šutirao je dobro, ali nije davao šuteve uz pomoć sreće, već iz izgradjenih situacija. Sa druge strane, nisam zadovoljan odbranom šuta. Nismo bili dovoljno dobri u reketu. Imali smo šanse da dajemo koševe, ali nismo“, rekao je Džikić.

Sasari je večeras pobedio sa 99:85, tako da je Partizan takmičenje završio na trećem mestu tabele. On je novinarsku opasku da ne zna da gubi sa stilom iskoristio da se našali.

„Pogledajte me, da li vam ja izgledam kao neko ko ima stila? Izgledam kao veliki Deni Devito. Ali, istina je da ne volimo da gubimo, ali da li vi volite?“, odgovorio je Džikić.

Trener Partizana je kazao da ne zna da li će ponovo igrati protiv Sasarija, a za ostatak sezone je poželeo samo da tim bude zdrav.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.