U trendu

Eklston: Nisam uhapÅ¡en, to je bio „mali blesavi“ incident

LISABON, 27. maja – BivÅ¡i prvi čovek Formule 1 Berni Eklston tvrdi da nije bio uhapÅ¡en pre dva dana u Brazilu, uprkos tome Å¡to je u njegovom prtljagu pronađen piÅ¡tolj koji nije prijavio, prenosi Rojters.

Brazilska policija je objavila da je Eklston uhapšen u sredu uveče na aerodromu u mestu Kampinjas, pošto je u njegovom prtljagu skenirano vatreno oruşje.

„Nikada nisam bio uhapÅ¡en. Bio je to blesavi mali incident. U poslednje vreme nisam imao nikakav publicitet i mislio sam da bi trebalo da učinim neÅ¡to da ga dobijem“, rekao je bivÅ¡i prvi čovek F1, koji je potvrdio da je morao da plati kauciju od 6.060 reala (1.260 dolara) pre nego Å¡to mu je dopuÅ¡teno da napusti Brazil.

„Hteli su da to platim u lokalnoj valuti, koju nikada nisam imao. Onda se dogodila joÅ¡ jedna drama u pokuÅ¡aju da se pronađe novac. NapuÅ¡tao sam zemlju, nisam imao lokalni novac. Bila je to prava drama, nepotrebna, ni zbog čega“, dodao je on.

Eklston se trenutno sa porodicom nalazi u Portugaliji.

„Taj piÅ¡tolj sam kupio od mehaničara Formule 1 u Brazilu pre mnogo godina, bez municije. To je trebalo da bude sredstvo odvraćanja. Rekli su da mi je potrebno neÅ¡to ovakvo. Moglo bi da upali ako bi neko pokuÅ¡ao da te opljačka ili neÅ¡to slično. Zbog toga sam kupio piÅ¡tolj od tog „tipa““, istakao je Eklston.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar