U trendu

Eraković: Podrška mi daje samopouzdanje

BEOGRAD – Želeli smo da pobedimo, nismo kalkulisali, ali to je fudbal i ne bude uvek sve kako se zamisli, rekao je mladi fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković posle remija protiv Partizana (0:0) u 167. večitom derbiju.

„Bila je tvrda i fizički zahtevna utakmica, uz mnoštvo duela, ali to je ono što derbiji nose sa sobom. Odigrao sam ih mnogo u karijeri, znam kako da se postavim u takvim mečevima i sve više stičem iskustvo, pogotovo uz Dragovića. Komunikacija nam je fantastična, to je ključ“, izjavio je Eraković za klupski sajt.

Mladi štoper dodao je da mu prijaju pohvale trenera Dejana Stankovića.

„Mnogo se trudim i radim kako bih bio što bolji fudbaler. Nastaviću u tom duhu, ali važna stvar i mog napretka je to što timski funkcionišemo odlično. Prija mi što znam da imam podrsaku i trenera i saigrača. To mi uliva ogromno samopouzdanje“.

Eraković je svestan da je pred Zvezdom još šest utakmica – šest finala.

„Svesni smo bili i pre derbija da koji god ishod bude – ništa još nije rešeno. Dobra stvar je što je sve u našim rukama i ako budemo pravi u preostalim mečevima – osvojićemo titulu. Želimo to, postavili smo jasan cilj i borićemo se da ga i ostvarimo“, poručio je Eraković.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar