U trendu

Evo kako su otišli milioni: Beker je varao suprugu u ostavi za metle

Samo od turnirskih nagrada i sponzora zaradio je preko 55 miliona evra, osvojio je skoro sve, 1991. godine bio prvi igrač sveta, a njegovi leteći voleji postali su simbol i prepoznatljiv znak koji ga je krasio. Boris Beker (49) imao je sve, danas, ako gledamo finansijsku stranu, nema gotovo ništa. Nemac je proglasio bankrot. Kuda su otišli svi ti milioni?

Zna se za 15-tak bez kojih je ostao zbog nekoliko piva, atraktivne konobarice, ostave za metle i DNK testa. Boris i Barbara Feltus venčali su se 1993. godine i imaju dvoje dece. Kad je Barbara drugi put bila trudna, bili su u Londonu. Boris je odveo u bolnicu i bio je uz nju dok je trajao porođaj.

Posete su se završile, Barbara je morala da ostane, a Boris se vratio u hotel. Stao je u londonskom restoranu u kom je naručio nekoliko piva, a poslužila ga je izvesna Angela Ermakova, Ruskinja koja je kasnije postala manekenka i model.

– Ne znam šta me odvuklo u mrak. Znam samo da smo završili u nekakvoj ostavi za metle. Sledeće jutro otišao sam kod Barbare u bolnicu, spakovali smo stvari i otišli iz Londona – otkrio je Beker u autobiografiji.

Osam meseci kasnije stigao mu je faks sa potpisom gospođice Ermakove i vešću da će postati otac. Ubrzo se rastao od Barbare i tu je odgovor na pitanje gde je otišao deo zarade. Naime, barem 15 miliona morao je da ostavi svojoj bivšoj ženi koju je trudnu varao sa konobaricom u japanskom restoranu.

Postojale su razne verzije. Jedna je bila da je u sve upletena ruska mafija koja je preko atraktivne konobarice ucenjivala tenisera pa do one u kojoj je Ermakova sama sebe oplodila zadržavši Bekerovo seme nakon oralnog seksa. Nemac je odbijao da prizna dete, koje je jako ličilo na njega. Pristao je na DNK test i na kraju priznao da je dete njegovo.

– Preuzimam odgovornost za malu Anu. Brinuću se za nju i pružiću joj sve što treba. Deca su najvažnija, uradiću sve da odraste srećna – rekao je tada Beker, koji je 2008. kratko bio veren sa Alesandrom Mejer Velden, čiji je otac bio njegov menadžer. Ali to nije potrajalo.

Već sledeće godine oženio je manekenku Šarli Kersenberg sa kojom ima sina Amadeusa.

– Zašto me žene smatraju privlačnim? Nemam pojma. Nisam preterano lep, ni previše bogat, nisam Adonis, a ni muškost mi nije nešto posebno. Mislim da mi muškarci nismo stvoreni za monogamiju – rekao je svojevremeno Boris.

Jedan od najdominantnijih tenisera iz kraja 80-ih osvojio je Vimbldon kao 17-godišnjak, najmlađi koji je osvojio jedan od najprestižnijih Gren slem turnira. Proporcionalno rastu slave, raslo je i zanimanje žena za Bekera. Žene je menjao kao loptice, a izlete u druge krevete skupo je platio, prenosi 24sata.

Napišite komentar