U trendu

Federer otkrio šta mu je Novak Đoković nedavno uradio

Rodžer Federer osvrnuo se u jednom intervjuu na nedavno odigrani Lejver kup i iskustvo koje je tokom tri godine održavanja tog turnira imao sa ostalim teniserima.

– To je sjajna zabava. Trudio sam se da podržim igrače i timove i napravim sjajnu atmosferu. Kao i svi ostali. Zaista smo se sjajno proveli. Sada sam se sreo sa Fonjinijem, Dominik Tim mi je poslao poruku. U kontaktu sam sa Rafom poslednjih dana, takođe. Novak mi je takođe pisao. Divno je biti u kontaktu sa svima, da budem iskren – rekao je Švajcarac.

Iako su često na turnirima ljuti protivnici, Rodžer kaže da je potpuno drugačiji osećaj igrati u ekipi sa dojućerašnjim rivalima.

– U tim trenucima, kada svog protivnika ohrabrujete da izađe na teren i pobedi i da on bide sa vaše strane mreže, u vašem timu, veoma je osvežavajuće

Osvajač 20 Gren slem trofeja takođe smatra da, iako je tenis individualan sport, igrači vole da igraju u ekipi.

– Mislim da i drugi teniseri vole timska takmičenja, jer smo i mi navijači. Obično kada gledate neki drugi sport, postoje timovi koje podržavate. A kada smo mi u istom timu, to je veoma, veoma kul – objašnjava Federer.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)