U trendu

Fejsa: Najbolji smo kad je teško, Natho: Idemo napred

LARNAKA – Fudbaleri Partizana nalaze se u Larnaki, gde ih sutra (18.00) očekuje prvi duel trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv ekipe AEK, a uoči duela sa Kipranima iskusni vezista viceprvaka Srbije Ljubomir Fejsa poručuje da su crno-beli najbolji kad je teško.

Partizan je loše počeo sezonu i u domaćem šampionatu osvojio pet bodova u četiri kola, pa za aktuelnim šampionom i liderom Superlige Crvenom zvezdom već zaostaje sedam bodova.

„Neće biti lako, znamo da se meč igra po toplom i teškom vremenu, ali hoćemo da pružimo maksimum i donesemo u Beograd što bolji rezultat. Uvek smo bili najbolji kad je teško, nadam se da će i sad tako biti. Gledali smo AEK, pogledaćemo snimke utakmica ponovo, međutim, bitna je naša igra“, izjavio je Fejsa za sajt FK Partizan.

Izraelac Bibras Natho nada se da će od utakmice na Kipru crno-beli pokrenuti seriju dobrih rezultata.

„Nismo u dobroj situaciji, počeli smo sezonu ispod očekivanja, težak je trenutak za sve, ali u teškim trenucima se vidi koji je spreman da igra za Partizan. Moramo to da pokažemo. Znamo koliko je ovaj klub veliki, da je u njemu pritisak s kojim moramo da se nosimo. Verujem da od sutrašnje utakmice krećemo i onda ćemo ići samo napred“, rekao je Natho.

Napadač kluba iz Humske Rikardo Gomes smatra da je vreme da se promeni tok sezone.

„Situacija nije laka, a čekaju nas nezgodan protivnik i teško vreme. Ipak, želimo da promenimo tok sezone i to već od ove utakmice na Kipru“, istakao je Gomes.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.