U trendu

Fernandeš: Ne znam da li Ronaldo ostaje u Junajtedu

LONDON – Fudbaler Mančester junajteda, Portugalac Bruno Fernandeš izjavio je da ne zna da li će njegov saigrač Kristijano Ronaldo ostati u klubu sa „Old traforda“, prenose britanski mediji.

Ronaldo je propustio veći deo predsezonskih priprema „crvenih đavola“, a pojavile su se informacije da je portugalski fudbaler tražio da napusti Mančester junajted, pošto je nezadovoljan trenutnom situacijom u engleskom klubu. Ronaldo je demantovao ove informacije i najavio da će uskoro objaviti šta je istina.

„Mnogo se spekuliše, ali najbolje će biti da Ronaldo ispriča šta se dešavalo. Možda znam nešto, ali neću ja to da kažem. Ronaldo je za sada igrač Junajteda, ali ne znam da li će da ostane ili ode iz kluba. Najavio je da će uskoro sve da objasni. Videćemo šta će imati da kaže“, rekao je Fernandeš.

On je istakao da veruje da Ronaldo može da pruži igre na vrhunskom nivou.

„Kristijano može da postigne mnogo golova, ali moramo da poštujemo ono što on želi da radi. Ako ostane u Junatedu bićemo srećni. Međutim, ako smatra da je bolje za njega da napusti klub, ja ću ga podržati. Najvažnije je da on bude srećan“, istakao je Fernandeš.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar