U trendu

Filipovski: Zaslužena pobeda Igokee

BEOGRAD – Trener košarkaša Partizana Saša Filipovski rekao je da je Igokea večeras zasluženo slavila i da njegov tim nije uspeo da ispuni dogovor iz svlačionice.

Crno-beli su večeras izgubili od Igokee 83:75 u 18. kolu ABA lige.
„Nismo zaustavili ono što smo se dogovorili da zaustavimo – kreaciju Klemonsa koji nam je pravio probleme. Na njemu smo loše odigrali odbranu, a on je razigravao ekipu. Sa druge strane, u napadu smo imali probleme sa egzekucijom ispod koša i imali smo mnogo igrača sa nula poena. Igrači na pozicijama 1 i 5 za 20 minuta praktično su završili sa nula poena. Fali su nam ti poeni i dnevna forma više igrača. Zaslužena pobeda Igokee“, rekao je Filipovski na konferenciji posle meča.

Bio je ovo četvrti poraz u nizu za crno-bele, a jedno od novinarskih pitanja bilo je da li će zbog toga biti promena u timu.

„Posle svakog poraza se traže promene u timu. Tim je toliko promenjen da je izgubio svoj identitet. Treba da damo maksimun i da izvučemo iz ove sezone što se može izvući. Za Evropu više ne možemo da dovodimo igrače, to što smo tražili nismo mogli da potpišemo. To što imamo -imamo“, istakao je Filipovski.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar