U trendu

FK Crvena zvezda: Pljačka u Subotici, sve podseća na 2017.

BEOGRAD – Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se saopštenjem u kom smatra da je Partizan nezasluženo slavio protiv Spartaka u 26. kolu Superlige Srbije.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas Spartak u Subotici 1:0 u 26. kolu Superlige Srbije, golom Bibrasa Natha sa penala u 85. minutu, koji je dosuđen nakon konsultacije VAR-a, a sporna je bila
situaciju u kojoj je Aleksa Ćurasović startovao Nemanju Jovića u šesnaestercu Spartaka.

„Danas se desila pljačka u Subotici. Partizan je iz nepostojećeg penala posle poziva iz VAR sobe pobedio i nezasluženo uzeo tri boda. Sve podseća na 2017. kada nam je u režiji istog ovog sudije Lazara Lukića oteta titula na Voždovcu. Samo je tada režiser bio tadašnji predsednik Slaviša Kokeza, a danas je to neformalni predsednik saveza Dragan Stojković“, navodi se u saopštenju Zvezde, koje dostavljeno medijima.

„Crvena zvezda neće dozvoliti da se bilo ko iživljava nad našim klubom i otima nam ono što zaslužujemo na terenu. Već dugo vremena upozoravamo na mutne radnje rukovodstva FS S i to se ponavlja iz utakmice u utakmicu. Ima još mnogo da se igra i vidimo da nas čeka potpuno neravnopravno prvenstvo jer moramo da se borimo protiv udružene grupe koju sačinjavaju Partizan i FŠ. Sram ih bilo i jedne i druge. Tražimo hitnu smenu sudijske komisije i hitno raspisivanje izbora u FS S na svim nivoima“, poručili su iz Zvezde.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.