U trendu

FK Miljakovac nastavlja učešće u evropskom takmičenju „Feniks trofej“

BEOGRAD – Fudbalski klub Miljakovac 10. maja gostuje ekipi Skjolda u Kopenhagenu, dok 16. maja igra sa ekipom Brere u Milanu, u nastavku grupne faze amaterskog takmičenja „Feniks trofej“.

Ekipa Miljakovca nastupa u grupi C i trenutno se nalazi na poslednjem mestu, pošto je tokom novembra izgubila prvo od fudbalera Skjolda i potom od Brere na stadionu Voždovac.

Trener fudbalera Miljakovca Petar-Vuk Novaković ističe da je ekipa spremna za evropska gostovanja, da je moral ekipe i dalje na visokom nivou.

„Prve dve evropske utakmice pokazale su gde smo mi u odnosu na ekipe koje u inostranstvu nastupaju u amaterskim rangovima. Iskreno, i samo učešće u evropskom takmičenju u drugoj godini postojanja kluba je veliki uspeh, tako da su nama ove utakmice uživanje i prilika da promenimo okruženje naše Međuopštinske lige i dobijemo nova iskustva. Domaće mečeve organizovali smo na jako visokom nivou, uz prenos uživo na televiziji, na sjajnom stadionu Voždovca, tako da su naši gosti otišli iz Beograda sa sjajnim utiscima“, izjavio je trener Miljakovca.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.