U trendu

Frančesko Toti

Frančesko Toti (Francesco Totti) rođen je 27. septembra 1976. godine u Rimu. Jedan od najboljih italijanskih igrača današnjice gotovo je ceo svoj život posvetio fudbalu.

Fudbal je počeo da igra još od svoje četvrte godine. Veliku podršku imao je od strane svog oca, koji ga je u početku, dok ga sin nije prevazišao u ovom sportu, redovno trenirao.

Ovo je jedan od retkih igrača koji je celu svoju fudbalsku karijeru gradio u rodnom gradu. Gotovo od početka bavljenja fudbalom igrao je u Romi, za koju igra i danas. U ovom klubu igrao je i u mlađim kategorijama, ali je veoma brzo napredovao do prvog tima.

Omaleni napadač danas je jedan od najboljih igrača kluba iz Rima i italijanske reprezentacije. Takođe, u svakoj sezoni je među najboljim strelcima Kalča. Od kada igra u prvoj postavi Rome, ovaj klub je uvek bio u vrhu italijanske lige, mada nije imao sreće da bude prvak, što i nije lako u jednoj od najboljih svetskih liga.

Ovaj 172 cm visok i 68 kg težak igrač često je bio ključni igrač za svoj tim, ali i za reprezentaciju. Miljenik je publike u Rimu i često izjavljuje da nikada neće otići iz tog grada. S obzirom na trend sve većih cena fudbalera i impresivnost njegovog talenta – nalaziće se pred velikim izazovima!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar