U trendu

FS Srbije podelio opremu za 64 kluba Podunavskog okruga

SMEDEREVO – Fudbalski savez Srbije FS S podelio je danas u Gradskoj upravi Smedereva opremu za 64 kluba sa teritorija Gradskog fudbalskog saveza Smedereva, Opštinskog fudbalskog saveza Smederevska Palanka i Fudbalskog saveza opštine Velika Plana.

Gradonacelnik Smedereva Jovan Beč pohvalio je akciju FS Srbije.
„Posebno mi je zadovoljstvo da u ime grada i okruga pozdravim čelnike Fudbalskog saveza Srbije zamenika predsednika Nenada Bjekovića i generalnog sekretara Jovana Šurbatovića, kao i generalnog sekretara FSRZS Radeta Popovića. Prvi put u istoriji, klubovi našeg okruga, njih 64 dobiće ovakvu vrstu pomoći i donacije, vrednu opremu. Ovaj vid podrške mnogo znači svima nama, a mi kao grad nastavićemo takođe da pomažemo sport i klubove“, izjavio je Beč, a preneo zvanični sajt FS S.

Ispred FS S prisutnima se obratio Jovan Šurbatovic, generalni sekretar Saveza.
„Zadovoljstvo je danas biti ovde sa vama, ovo je jedna u nizu velikih akcija Fudbalskog saveza Srbije kojom želimo da poručimo da je fudbal jednako važan na svakom delu teritorije Srbije, u svakoj opštini, u svakom selu, isto onoliko koliko i reprezentativni fudbal“, izjavio je Šurbatović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar