U trendu

FŠ uputio pismo FSCG: Hvala na gostoprimstvu i besprekornoj organizaciji

PODGORICA – Fudbalski savez Srbije (FŠ) poslao je predsedniku Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG) Dejanu Savićeviću pismo zahvalnosti za organizaciju utakmice drugog kola grupe G kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2024. i gostoprimstvo, koje je imala selekcija „orlova“ tokom boravka u Podgorici, objavio je FSCG.

Srbija je pre tri dana pobedila u Podgorici selekciju Crne Gore rezultatom 2:0 u meču drugog kola grupe G kvalifikacija za EP, koje će biti održano naredne godine u Nemačkoj.

„Želeli bismo ovom prilikom, u ime FŠ, da Vam se zahvalimo na besprekornoj organizaciji i gostoprimstvu prilikom posete naše delegacije Vašem savezu. Raduje nas što je utakmica protekla u fer i sportskoj atmosferi. Uvereni smo da će naša saradnja ostati na najvišem nivou i u vremenu koje dolazi“, navodi se u pismu FŠ, koje su potpisali predsednik Dragan Džajić i generalni sekretar Jovan Šurbatović.

FSCG se na kraju zahvalio FŠ na odličnoj saradnji tokom pripreme utakmice i doprinosu koji su svi članovi delegacije iz Beograda dali da utakmica protekne u sjajnoj atmosferi.

Srbija se nalazi na prvom mestu na tabeli grupe G kvalifikacija za EP sa šest bodova, dok je Crna Gora treća sa tri.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar