U trendu

Fudbaleri Crvene zvezde večeras protiv Pjunika u Jerevanu

JEREVAN – Fudbaleri Crvene zvezde gostuju večeras Pjuniku u Jerevanu u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Duel u glavnom gradu Jermenije počinje u 19 sati, a trener crveno-belih Dejan Stanković tvrdi da neće biti puko „odrađivanje posla“ imajući u vidu ubedljiv trijumf u Beogradu 5:0.

„Svaka evropska utakmica je dokazivanje i potvrđivanje za nas. Na teren će izaći najbolji tim, nedostaju nam tri igrača, ali imamo dobre zamene i širok roster. Svi su željni igre, želimo da izađemo jako, a idemo na pobedu zbog veličine kluba koja nas obavezuje na to, ali i koeficijenta“, rekao je Stanković na konferenciji za medije.

On u odnosu na startnih 11 u Beogradu nema na raspolaganju lakše povređene Aleksandra Pešića i Mirka Ivanića, kao i suspendovanog Milana Rodića.

„O Pjuniku mislim sve najbolje, nisu slučajno ovde u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, iako papir nekada pokaže da si izrazit favorit, kao što smo mi to bili u Beogradu, međutim, naišli smo na organizovan i čvrst otpor. Morali smo da budemo fokusirani, iako nam je koncentracija popustila u par navrata, prevashodno u prvih 15 minuta. Poklonili smo im par lopti, ispred našg gola, pa i na sredini, gde su fudbaleri Pjunika umalo to iskoristili. Pričali smo i analizirali šta ne treba da se ponavlja više“, podvukao je Stanković..

Stanković se zahvalio domaćinima na toploj dobrodošlici.

„Nisam prvi put u Jermeniji, bio sam ovde kao igrač i posle kad sam radio u UEFA. Ako smo do golova došsli na osnovu njihovih indivudalnih grešaka u Beogradu, to je zasluga naših igraea, jer smo ih „naterali“ da to urade. Do golova se i tako dolazi, a teren je jedino merilo. Bila je dobra takmičarska utakmica sa visokim intenzitetom, ali morali smo da se dobro ozonojimo za svaki gol“, poručio je Stanković.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar