U trendu

Fudbaleri Čukaričkog ponovo pobedili Partizan

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su večeras na svom terenu Partizan sa 1:0, na početku plej-ofa, u utakmici 31. kola Super lige Srbije.

Jedini gol postigao je kapiten Čukaričkog Marko Docić u 42. minutu.

U šestom minutu sudija Stanko Ostraćanin dosudio je jedanaesterac kada je Aleksandar Filipović startovao na Vladimira Lučića koji je šutirao na gol. Sudija je posle toga iz VAR sobe dobio poziv da ponovo pregleda snimak i kada je to učinio poništio je odluku o penalu.

Posle toga nije bilo prilika sve do 30. minuta i šuta Kristijana Belića, čiji je udarac odbranio golman domaćih Nemanja Belić.

Čukarički je poveo u 42. minutu golom koji je Docić postigao sa oko 35 metara. On je iskosa sa desne strane poslao loptu pred gol, ona je preletela sve igrače i iznenadila golmana Nemanju Stevanovića.

Do kraja poluvremena u šansi je bio Fuseni Dijabate, ali je šutirao pored gola.

Partizan je imao šansu i u 48. minutu, kada je Danilo Pantić šutirao preko gola, ali posle toga nije uspeo ozbiljnije da ugrozi protivnički gol sve do 86. minuta, kada je Rikardo pogodio stativu.

Čukarički je tako za tri dana i drugi put pobedio Partizan, nakon što je u četvrtak slavio istim rezultatom, takođe na Banovom brdu.

Čukarički je ostvario 20. pobedu i ostao je u trci za plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona pošto je drugi na tabeli sa 65 bodova, tri više od ekipe TSC.

Partizan je pretrpeo osmi poraz u ligi i četvrti je sa 57 bodova, koliko ima i petoplasirana Vojvodina.

U sledećem kolu u sredu Partizan će dočekati aktuelnog šampiona Crvenu zvezdu, a Čukarički će igrati u Bačkoj Topoli protiv TSC-a.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar