U trendu

Fudbaleri Partizana večeras protiv Fejenorda u LK

ROTERDAM – Fudbaleri Partizana večeras od 21 sat igraju protiv Fejenorda u Roterdamu u drugom meču osmine finala Lige konferencija.

Crno-beli su u Holandiju otputovali posle ubedljivog poraza u Beogradu od 5:2

„Nismo imali ovakvu situaciju u Evropi ove sezone, rival je snažan i došli smo u nerealnu situaciju jer gostujemo. Da je obrnuto, revanš kod kuće, bilo bi lakše. S obzirom na to da gostujemo i imamo tri gola zaostatka, izuzetno je teško, ako hoćemo da budemo realni. Ako ćemo da pričamo ono što ljudi žele da čuju, onda nismo se predali. Ne, nisam se predao, to ću pokazati po sastavu koji budem izveo. A, ako hoćete kao navijač, ne kao trener, onda ću kazati da idemo jako, da pokušamo da damo tri gola. Ako možemo, u prvom poluvremenu, ne primimo nijedan i nadamo se najboljem“, izjavio je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević.

Trener crno-belih dodao je da mu je najvažnija podrška navijača.

„Sve dok nosite grb Partizana, u obavezi ste prema navijačima da odigrate najbolje što možete. I kad je na programu prijateljska utakmica. Doputovala je cela ekipa, osim Marka Milovanovića i povređenog Bibarsa Natha. U zavisnosti od razvoja situacije i rezultata, razmišljaćemo o narednoj utakmici“, zaključioje Stanojević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.