U trendu

Fudbaleru Čelsija lopovi ukrali medalju osvajača Lige šampione

Fudbaler Čelsija Ris Džejms rekao je danas da su lopovi opljačkali njegovu kuću i ukrali brojna odličja, medju kojima i medalju osvajača Lige šampiona dok je on igrao utakmicu protiv Zenita iz Sankt Peterburga.

Ris je danas objavio video snimak na kome se vidi kako četiri osobe ulaze kroz kapiju na njegovo imanje. On je zatražio pomoć da se identifikuju krivci i naveo da već postoje „čvrsti tragovi“.

„Uspeli su da podignu težak sef u kome sam čuvao lične stvari i odnesu ga u automobil“, naveo je Džejms.

On je rekao da su u sefu bile medalje osvajača Lige šampiona i Superkupa Evrope, koje je ove godine osvojio sa Čelsijem. Takodje, u sefu je bila i srebrna medalja koju je osvojio sa Engleskom na Evropskom prvenstvu.

Fudbaler londonske ekipe naveo je da je kuća bila prazna u trenutku pljačke, koja se dogodila u utorak uveče, dok je on na Stamford Bridžu igrao protiv Zenita (1:0), u prvom kolu Lige šampiona.

„Pozivam sve moje navijače Čelsija i Engleske da pomognu u identifikaciji ovih bednika, koji nikada neće biti mirni pošto se pojavljuje sve više dokaza. Policija, moji savetnici, Čelsi i mnogi drugi me podržavaju jer imamo čvrste tragove o tome ko su počinioci. Približavamo im se“, naveo je 21-godišnji fudbaler.

Džejms je dodao da je dobro i da je bezbedan.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.